Home

Laatste ledentocht van 2010 in de Ooypolder verreden

Als Robin voor het skeeleren traint doet hij dat, als hij niet naar Heumen komt, graag in zijn naast liggende Ooypolder. Wat, hij kijkt er vanaf zijn huis  in Berg en Dal boven op. Dus eerst veilig in de autoos naar Beek/Ubbergen. Natuurlijk eerst nadat wij bij een gastvrije ontvangst koffie of thee dronken. Bij een ledentocht geldt dat de langzaamste het tempo bepaald. Naar Leuth richting Millingen a/d Rijn. Over een mooie rustige weg langs de Ned-Duitse grens, om in Kekerdom de dijk op kluunen. Met prachtige uitzichten over de Waal en de uiterwaarden van de dorpen Erlecom en Ooy. Relaxed, in peloton skeelerend,  kwamen wij zo  bij de prachtige Herberg: Oortjeshekken.

Taart met veel slagroom rijden wij de tweede helft er wel uit....

Een prettig zomerbriesje op de kop, richting Nijmegen. Wel heel erg voorzichtig over 4 wildroosters !  En toen vanaf het Hollands-Duitse Gemaal over een prachtig asfalt met de wind in de rug langs vele vissende vissers naar Persingen en eindbestemming Beek-Ubbergen. Voor Lisette en Jack hun eerste tocht van 30 kilometer ! ! 

Dorien beleefde daarna de beklimming via de Oude Hollenbergseweg in een oude 2 CV ..... om in Berg en Dal op de skate-after-party na te genieten.

De zondagmorgen kon niet meer stuk.Moniek en Robin bedankt voor al het werk en gastvrijheid.

Klik op de foto om naar PICASA te gaan voor meer fotoos van deze ledentocht

Zoeken

Komende activiteiten

Het Weer

Schaatsweer
Heumen
Meer schaatsweer in Heumen

Buienradar