Home

Nieuwjaarstoost SNH

Onlangs kregen we van lid Frans dit mooie emailtje binnen, toelichting overbodig!

 

 

 

Prikkelende titel, hè?

Als lid van SNH heb ik de afgelopen maanden als minder aangenaam ervaren. Als ik zo links en rechts beluister denk ik dat ik niet de enige ben. Er zijn –om allerlei reden- enthousiaste mensen vertrokken; of dat nu allemaal nodig was weet ik ook niet. Ik vind dat jammer.

Ondanks dat zijn velen gelukkig enthousiast doorgegaan. De baan is nagenoeg winterklaar, de vorst kan komen, het finetunen komt vanzelf wel. Zal ook best nog met wat hobbels gepaard gaan, maar daar vinden we wel iets op. Een aanvraag voor een donatie uit het RABO-Coöperatiefonds wordt gehonoreerd. Goeie en leuke berichten.

 

Ik vind het nu tijd om alle perikelen binnen dit kleine clubje achter ons te laten en allemaal fris het nieuwe jaar in te stappen.

Het lijkt me heel erg leuk om dat met zijn allen te doen met een Nieuwjaarstoost. Maar dat wil ik alleen optuigen bij een heel grote respons op voorhand.

Met andere woorden: bij weinig positieve respons doen we dit niet.

 

Nadrukkelijk nodig ik voor deze Nieuwjaarstoost ook die enthousiaste leden uit die recent –om wat voor reden dan ook- hun lidmaatschap opzegden.

Ik heb zondag 6 januari om 15.30 uur hiervoor uitgekozen in de ”Zweef-Inn” bij het zweefvliegveld Malden. En daarvoor vandaag onder voorbehoud met de –eveneens enthousiaste- uitbater wat afspraken gemaakt. De locatie is knus en gezellig, het uitzicht is mooi.

Ieder weet dat het voor SNH low budget is, dus ieder betaalt de eigen consumpties. Ik ga er van uit dat jullie dat in deze omstandigheden begrijpen.

 

Graag p/o, maar uiterlijk vóór dinsdag 11 dec, jouw hopelijk positieve reply aan dit mailadres  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of jij op 6 januari mee wilt toosten op een mooi nieuw jaar.

Na de 11e kom ik weer in de lucht.

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Frans

Zoeken

Komende activiteiten