Home

inline clinic Arnhem 1 juni

De fanatieke inline-commissie (mooi ! ) organiseerde een clinic op de baan op sportpark 't Cranevelt in Arnhem. Coone, die velen van ons kennen als trainster bij Duosport in het Triavium, maar ook deskundig inline-trainster is, verzorgde op enthousiaste en stimulerende wijze deze clinic.

9 leden van SNH, waaronder een nieuw lid (welkom Charles !) hebben ruim 2 uur met vele facetten kennisgemaakt. Houding, bijhaal, plaatsing, bocht, zelfs met de eerste voorzichtige beginselen van de double-push is op veler verzoek kennisgemaakt. Kreeg iemand van ons ook maar een begin van de double-push onder de knie? Echt niet.

Maar goed voor je balans zijn de ofeningen wel. Leuk om te ervaren dat blijven overstappen in de hele bocht steeds makkelijker gaat en dat je er vrijer in wordt. Henk tartte zelfs de centrifugaalkracht en vloog al stappend de bocht uit.

Het inlineseizoen is maar kort; de wens is uitgesproken om 1x/maand op een vaste dag of avond een clinic te organiseren. Te overwegen valt dan misschien om per clinic te focussen op 1 à 2 specifieke onderdelen, waarbij dan ook meer aan individuele bijsturing en coaching kan worden gedaan. Deze eerste clinic was nog wat aftasten en had een meer algemeen en kennismakend karakter. Hopelijk kunnen we een volgende keer met nog iets meer SNH-leden zijn.

Tja, en dan die baan hè ! Sodeknetters ! Verhard; als het gaat vriezen kraan open en schaatsen. En de rest van het jaar een puike inline-accomodatie. Er hoeft niet gemaaid te worden en geen bocht geschoffeld, nagenoeg onderhoudsvrij.

groet,

Frans

Klik hier voor meer foto's op onze Picasa-site!

alt

Zoeken

Komende activiteiten