Home

Eerste ledentocht 2013 SNH verreden ondanks slechte weersvoorspelling

Afgelopen zondag 23 juni ’13 is de eeste ledentocht van dit jaar verreden. De weersvoorspelling was niet al te goed maar Jolanda liet als organisator zien dat SNH geen club van “watjes” is en besloot de tocht gewoon door te laten gaan, Verzamelen was bij Jolanda thuis midden in de stad. De kledingcommissie had besloten er direct maar een pasochtend van te maken voor die leden die nog geen SNH shirt hadden. Omdat het toch regende duurde het passen toch best lang.

Om 11.15 zijn wij dan eindelijk met 17 man/vrouw lopend vertrokken naar de startplaats bij het Nederlandsch Duitsch gemaal. (schrijf ik dit goed?)

Toen iedereen de wieltjes ondergebonden had zijn wij op weg gegaan op de bijna droge weg langs het Meertje. Via Persingen ging het over super asfalt naar Kekerdom. Hier hadden wij ons eerste opstakel. Wij moesten de steile dijk af! Voor de ene een makkie en voor de ander een heel opstakel. Toch heeft iedereen het er goed afgebracht. De koffie met gebak lieten wij ons goed smaken. Op de terugweg naar Nijmegen een klein buitje gehad maar nauwelijks nat geworden. Onderweg nog een kleine valpartij maar dat mocht geen naam hebben.

Zoals gebruikelijk kregen wij bij Jolanda soep met allerlei lekkernijen. Al met al een zeer geslaagde dag. De volgende ledentocht wordt gehouden in augustus.

Jolanda en Franklin, bedankt namens alle deelnemers en Frans, zet hem op voor de volgende tocht!

Meer foto's staan op Picasa. En via deze link kun je de route nog eens napluizen.

alt

(met dank aan Ed Luisman)

Zoeken

Komende activiteiten