Home

SNH in San Benedetto del Torno

Na een lange reis van 19 uur kwamen wij s’middags om 14.00 uur aan op de plaats van bestemming. Snel de spullen naar het appartement brengen en binnen een uur stonden wij op het strand sprintjes te trekken, rel- en strekoefeningen aan het doen en nog veel meer. Vergeten was de lange reis. Spierpijn kwam er voor in de plaats.Vrijdag 21 maart zijn Robin, Joop en Ed met nog 117 anderen met de bus vertrokken voor een trainingskamp in Italië.

alt

Ook uitrijden in de binnenbocht.3 groepen van 40 mensen die uitallerlei landen kwamen. Ook enkele wereldoppers waren aanwezig. Hoezo zijn wij snel? Ze vlogen ons soms aan alle kanten voorbij. Het is ook wel ingewikkeld op de piste. De langzame rijders in de binnenbocht en de snelle aan de buitenkant.S’Morgens op het wegparcours en s’middags op de piste met verhoogde bochten.De volgende dag is het serieuze werk begonnen in een vast ritme.Na een goede nachtrust moesten wij ons om 9.15 al weer melden voor de volgende training. Ditmaal zouden wij op een wegparcours trainen. Helaas voor ons had de leiding zich niet goed geïnformeerd. Het parcours was de hele dag bezet voor wedstrijden. Wij konden er niet op. Toen maar gewoon in de wijk geskeelerd. Voor ons geen probleem maar voor veel anderen wel.

Stoere pakken van Maple hebben wij er ook aan overgehouden.Op zondag 30 maart zijn Joop en Robin om 9.30 weer in Nederland teruggekeerd. Vele ervaringen rijker en met heel veel verhalen. Jammer was dat Ed halverwege de week voor een sterfgeval in de familie huiswaarts moest keren.In de loop van de week ging iedereen wel duidelijk harder de bocht door. Over het algemeen waren er zeer ervaren trainers met ons bezig. Wel valpartijen maar SNH is fier overeind gebleven!

Zoeken

Komende activiteiten

22-mei-2019 16.00 Skeelercursus Jeugd
22-mei-2019 19.15 Skeelercursus Volwassenen
22-mei-2019 19.15 Wekelijkse training
29-mei-2019 16.00 Skeelercursus Jeugd
05-jun-2019 16.00 Skeelercursus Jeugd

Het Weer

Schaatsweer
Heumen
Meer schaatsweer in Heumen

Buienradar