Home

SNH Skeelertocht naar het WK in Arnhem

Natuurlijk gaan wij als SNH op de skates naar het WK Inline-Skate en de Telegraaf Skate in Arnhem! Zondagochtend 8 juli, om 9 uur starten wij vanaf de Van Schaeck Mathonsingel (tegenover NS station). Een tochtje van 20 km over de prachtige brug en het snelfietspad F325.

Als je met ons meegaat en je schrijft je in voor de TELEGRAAF SKATE krijg je van SNH € 5,- terug op je inschrijfgeld.

Doe je niet met met de TELEGRAAF SKATE mee dan is het genieten van de WK Marathon, allerlei WK Freestyle battles en andere urban sporten. The Place To Be!

Side event WK2018

Groepstocht
Je rijdt samen met de andere deelnemers in één groep van start tot finish.
Start 9.00 uur: Nijmegen (Van Schaeck Mathonsingel - tegenover NS station)
Finish: Arnhem

Afstand
20 kilometer

Inschrijven
Inschrijven kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Of voor aanvang van de toertocht. Aanmelden is noodzakelijk voor de geld-terug actie.

Inschrijfgeld
Deelname van de toertocht naar Arnhem is gratis.

Programma

09.00 uur    Start toertocht van Nijmegen naar Arnhem.
10.30 uur    Start WK marathon voor dames
12:00 uur    Start WK Marathon voor heren.
14:30uur     Start Telegraaf Skate Arnhem voor gevorderde skaters
16:00 uur    Start Telegraaf Skate Arnhem voor beginnende skaters

( klik hier voor meer informatie en om je in te schrijvenvoor de Telegraaf Skate)

Deelnemende verenigingen

Telegraaf Skate Arnhem

Heel Nederland op skates in Gelderland! Dat is wat we willen deze zomer. Nu voor het eerst de wereldkampioenen op skates naar Nederland komen, kun jij natuurlijk niet ontbreken. Op zondag 8 juli krijg jij de kans om mee te doen aan de Telegraaf Skate Arnhem!

Terwijl de wereldkampioenen voor de laatste dag strijden om de medailles in Arnhem, kun jij skaten door de zuidelijke binnenstad. Nog nooit eerder werd hier een skatetocht georganiseerd. Speciaal voor jou is het parcours autovrij gemaakt! Zodat niets je in de weg ligt om zoveel mogelijk rondjes voor Skate4AIR te skaten. We willen op 8 juli zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek naar taaislijmziekte. Voor ieder rondje dat jij skate gaat er € 1,- naar het goede doel. Iedere deelnemer ontvangt een chip waarmee het aantal rondjes automatisch wordt geregistreerd.

Je skate over de Markt en uiteraard over het WK 400m parcours bij de Blauwe Golven. Je passeert de Sint-Eusebiuskerk en rijdt ook een deel over het marathonparcours waar een paar uur geleden de kersverse wereldkampioen nog overheen heeft geskatet. Ook flits je langs te tribunes waar jouw fans je kunnen aanmoedigen om nog meer rondjes te skaten! Onderweg word je uiteraard aangemoedigd en blijf je ritme houden door de opzwepende muziek. Dit alles in WK look & feel met vermaak, entertainment en foodtrucks. Waar wacht je nog op? Trek jij je skates aan voor Skate4AIR?

Let op! Het dragen van een helm is verplicht.

Er zijn zondagmiddag 8 juli 2 blokken zodat echt iedereen kan mee skaten.

Blok 1: 14.30 – 16.00 uur

Jij bent een echte skater en wil in die 1,5 uur zoveel mogelijk rondjes bij elkaar skaten voor het goede doel. Samen met andere skaters heb je 1,5 uur de tijd om dit te doen midden in het centrum van Arnhem. Dit blok is echt bedoeld voor de ervaren skater. Ben je dat niet? Geen zorgen, dan kun je meedoen aan blok 2.

Blok 2: 16.00 – 17.30 uur

Kids, gezinnen en minder ervaren skaters trekken de skates aan voor het goede doel en hebben een super beleving op het parcours. Of je nu 1 rondje of 5 rondjes skate dat bepaal je helemaal zelf. Aanmoedigingen vanaf de tribune, muziek onderweg en allerlei leuke activiteiten zoals de Urban activiteiten op de Markt, maken dit een bijzonder dagje uit! Geen skates? Voor kinderen is het mogelijk ter plekke skates te huren. Let op! Zo lang de voorraad strekt. Het dragen van een helm is verplicht.

Startbewijzen voor de Telegraaf Skate Arnhem zijn hier verkrijgbaar.

Attachments:
Download this file (toertocht_arnhem_wkinline.pdf)toertocht_arnhem_wkinline.pdf777 Kb

Zoeken

Komende activiteiten