Home > Inline-Skaten > SNH Ledentochten

SNH Ledentochten

Elk inlineskate-seizoen staan 3 SNH ledentochten op het programma.
Data van de SNH Ledentochten wordt door het bestuur vastgesteld.

De intentie van zo'n SNH Ledentocht is, dat één van de SNH Leden een tocht organiseert. Hij/Zij zet een tocht uit van ongeveer 25- 30 km . De tocht is zodanig dat de allernieuwste leden of leden met weinig inlineskate ervaring ook meekunnen.
Vlakke parcoursen……

De SNH Ledentocht wordt vaak vanuit de woning van het organiserend lid georganiseerd maar hoeft niet. Het doel is om eens in een ander omgeving te trainen en uiteraard de gezelligheid. Het is dan ook altijd 'samen uit, samen thuis'. Met een SNH Ledentocht wil het bestuur de saamhorigheid van SNH bevorderen.
Bij het verzamelen ontvangst met koffie/thee en halverwege een koffie/thee en appeltaart met slagroom.. hahahahaha. De tocht wordt soms zelfs afgesloten met nog een kop koffie, soep of ijs, maar is uiteraard geen verplichting.
Voor de gemaakte kosten kan een kleine bijdrage gevraagd worden aan de deelnemers.

Nieuwsgierig of heb je interesse ????
Neem contact op met één van de bestuursleden of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. "

ledentocht SNH: de 8 van Nijmegen

040

De verwachting is dat het op zondag ochtend rond 9:00 nog vrij rustig is op de weg en we dus ongehinderd kunnen skeeleren.

In deze tocht maken we kennis met klimmen en afdalen. De route is zo bedacht dat je goed kunt uitrollen bij het afdalen.

En voor de minder ervaring skeeleraars zal er uitleg zijn over de afdaling en hulp bij het remmen.

Er is begeleiding op de fiets (de organisator fietst vanwege blessure)


Voor de route met uitleg zie deze link: https://www.plotaroute.com/route/672305


Tot zondag 9/9!


Mike Couwenbergh

Zoeken

Komende activiteiten

Het Weer

Schaatsweer
Heumen
Meer schaatsweer in Heumen

Buienradar