Home > Nieuws

Nieuws

Foto's Groningen Maastricht

Foto's van Frans van Dijk zijn nu beschikbaar. Click op de foto en zie ze allemaal!

Groningen Maastricht 22

Skeeleraars verleggen hun grenzen: ruim 400 kilometer in twee dagen

Groningen MaastrichtLees het artikel in De Gelderlander

DE SUPER SKATE CHALLENGE 405 km 17 juni in HEUMEN

Op zaterdagmorgen 17 juni faciliteert SNH-Heumen de pauze van de SUPER SKATE CHALLENGE.  Het grote internationale peloton onderweg van GRONINGEN naar MAASTRICHT mag dan even de beentjes strekken op de ijsbaan aan de Maasstraat in Heumen. De bikkels, mannen en vrouwen, zijn dan al 245 kilometer onderweg en moeten er nog 160 afleggen alvorens zij finishen op het Vrijthof in Maastricht.

Groningen Maasstricht

 

Lees meer...

Start skate lessen!

Het nieuwe skate seizoen is begonnen! Het is elk jaar van 1 april tot 1 oktober. Gezellige skate cursussen voor jeugd van 5 tot 13 jaar en voor volwassenen. Je leert in 5 lessen hoe je met plezier en veilig kunt skaten. Je leert technieken zoals slalom, balans, remmen, bochten en nog veel meer! De cursus word afgesloten met een certificaat dat je echt kan skaten. Met dit certificaat kan je nog een stapje verder en meedoen aan trainingen van beginners tot gevorderden en lekker tochten skaten.

De lessen zijn op woensdagmiddag voor kinderen en donderdagavond voor volwassenen. De eerste les is 18 april. Geef u snel op! Het inschrijfformulier is te vinden op www.snh-heumen.nl.

Skateles Jeugd 2016

 

Zoeken

Komende activiteiten

Het Weer

Schaatsweer
Heumen
Meer schaatsweer in Heumen

Buienradar