Home > Nieuws > Nieuws > SNH valt in de prijzen!!!

SNH valt in de prijzen!!!

Woensdag 10 maart 's avonds heeft Henk de sponsorcheque van de PLUS Verbeeten supermarkt in ontvangst genomen (€20,21). Tijdens een gezellige avond met muziek, cabaret en buutreedner werd het een met ongeveer 100 mensen van 61 verenigingen een sociale avond. Met koffie, gebak, drank en hapjes.

Die 61 verenigingen hadden allen meer of minder sponsorgeld via vouchers van de PLUS klanten toebedeeld gekregen. In de gemeente Heumen zijn in totaal 200 verenigingen actief. Ongeveer 10 van de 61 verenigingen waren NIET aanwezig. Dit is het tweede jaar van deze manier van sponsoren. Een zeer gewaardeerd initiatief van de PLUS.

De cheques werden een voor een uitgereikt in de theaterzaal van Maldenstein, door wethouder Henk van de Berg en Piet Verbeeten. 

Na de pauze nog prachtig optreden. Daarna werden nog 5 prijzen bekendgemaakt. Activiteitsprijzen. En jawel hoor. Uitgebreid hoorde de zaal over de plannen van Skate/skeeler en Natuurijsvereniging Heumen over de komende AJSS ! Super. Een beloning voor onze inzet :  € 100,-. Ik heb nog wat aangevuld en hartelijk bedankt.

Ik ben om kwart over tien snel naar huis gegaan, eerst nog even een poster in Maldenstein laten ophangen, want thuis zat de dubbele afspraak op mij te wachten.

Bij deze  wil ik jullie dit meedelen en bedanken voor vele uurtjes inzet  voor de AJSS die er je er nu al hebt ingestoken. Nog 2 weekjes....

Met vriendelijke groeten, Henk

Zoeken

Komende activiteiten

Het Weer

Schaatsweer
Heumen
Meer schaatsweer in Heumen

Buienradar