Home > Nieuws > Nieuws > DE SUPER SKATE CHALLENGE 405 km 17 juni in HEUMEN

DE SUPER SKATE CHALLENGE 405 km 17 juni in HEUMEN

Op zaterdagmorgen 17 juni faciliteert SNH-Heumen de pauze van de SUPER SKATE CHALLENGE.  Het grote internationale peloton onderweg van GRONINGEN naar MAASTRICHT mag dan even de beentjes strekken op de ijsbaan aan de Maasstraat in Heumen. De bikkels, mannen en vrouwen, zijn dan al 245 kilometer onderweg en moeten er nog 160 afleggen alvorens zij finishen op het Vrijthof in Maastricht.

Groningen Maasstricht

 

Er worden op het grasveld 200 zitplaatsen gecreëerd, een meereizende catering zorgt voor “krachtvoer” sportdrink enz. Bij Kanaalzicht kan gebruik gemaakt worden van de toiletten. Bij slecht weer wordt de catering uitgifte overdekt door tenten van Carpe Diem uit Groesbeek. Ramon Jaspers doet het geluid.

 

De ontvangstcommissie is vereerd dat de Gemeente Heumen in ieder geval met wethoudermevr. de Swart aanwezig zal zijn. Maar ook het Gilde Sint Georgius wil het peloton succes wensen en is erbij zo vroeg in de morgen. De laatste kilometers in de provincie Gelderland.

Het zal zwaar worden, loodzwaar. Nog door Brabant, Limburg, België.

De complete route: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1914824

 

Voor een oppepper zal ook zorgen het dweilorkest DE NEUTEKRAKERS  uit Alverna.

Zij blazen het peloton vol met energie!

Want ook zij weten dat de deelnemers, skaters, fietsers, motoren en alle ander begeleiders zich aan gort rijden om gelden te generen voor de Stichting Kansarme Kinderen In Nederland. Al het geld gaat dan ook naar SKKIN.

 

In het Maldens filiaal supermarkt PLUS Verbeeten is in de maand april de mogelijkheidhet statiegeld van flessen te doneren. Dus het is aanbevolen op de gele knop van de flessenautomaat te drukkenPLUS VERBEETEN is ook sponsor van het evenement.

 

De gehele organisatie van www. GRUNNENMESTREECH2017.com doet dit geheel op non-profit basis. En is al jaren met de voorbereidingen bezig. Door de grote organisatie zal dit waarschijnlijk een unieke Skate Challenge in Nederland worden.

 

Mis het daarom niet en kom ff applaudisseren. Heel zeker weten dat dit wordt gewaardeerd!

Laat SNH-Heumen daarmee de beste van de 10 pauzeplaatsen zijn!

 

Met vriendelijk sportgroeten,

 

De ontvangstcommissie van G-M

Ed Luisman en Henk Roelofs

Zoeken

Komende activiteiten

15-jun-2019 17.45 de maasdijk marathon
19-jun-2019 19.15 Wekelijkse training
22-jun-2019 12.00 Kees verkerk Peletonstocht
23-jun-2019 09.00 AIJV Jubileum skeelertocht
29-jun-2019 09.30 Twenterand

Het Weer

Schaatsweer
Heumen
Meer schaatsweer in Heumen

Buienradar