Home > Nieuws > Nieuws > WK recreatieve marathon

WK recreatieve marathon

De "Skate en Natuurijsvereniging Heumen" organiseert een inline tour van Nijmegen naar Arnhem. Op deze dag wordt ook de WK marathon verreden in Arnhem. Daarvan is ook een recreatieve variant. Lees verder voor meer info over zowel de inline tour naar Arnhem als de WK marathon voor recreanten.

Side event WK2018

 

Afstand en datum

Op zondag 8 juli. 20 km

WK recreative marathon

Op deze dag worden de Wereldbeker Marathonwedstrijden voor dames (10 uur) en mannen (11.30 uur) in Arnhem gereden. Daarna wordt het parcours vrijgegeven voor recreatieve schaatsers. De route loopt door het stadscentrum en over twee Rijnbruggen. Timing is van MyLaps, ProChip kan voor € 4,50 lenen. Voor een complete marathon moet je 6 ronden rijden, maar minder is mogelijk. Iedereen kan voor zichzelf beslissen.

De kosten zijn €30, -; tot 1 juni voor €25. Indien je meedoet aan de SNH inline tour WK side event krijg je 5 euro retour. Hiervoor worden de namen van de inline tour vergeleken later vergeleken met de startlijst van de recreatieve marathon. Hebben "onze" toerrijders daarvoor ook ingeschreven krijgen zij van SNH  € 5,- restitutie.

SNH Inline tour WK side event

We starten in Nijmegen om 9 uur op de Van Schaeck Mathonsingel voor het centraal station. Deelname aan onze toertocht is gratis.

Hulp gevraagd

Ik hoop dat velen mee doen en een gezellige dag van maken!! Bijgaande bijlage mag vol enthousiasme worden verspreid. We zoeken nog iemand die onze toertocht mee skate en de deelnemers bij aanvang in Nijmegen registreert. Laat ff weten.


Attachments:
Download this file (henk arnhem.pdf)henk arnhem.pdf627 Kb

Zoeken

Komende activiteiten

Het Weer

Schaatsweer
Heumen
Meer schaatsweer in Heumen

Buienradar